ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Έ.Π.Σ.Χ.) και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων (Σ.Π.Π.Ν.Χ.), ενημερώνει τα μέλη του Συνδέσμου ότι, στις 22/07/2019, θα γίνουν επανεξετάσεις προπονητών οι οποίοι έχουν αποτύχει στην κανονική περίοδο φοίτησης, στις σχολές, ΟΥΈΦΑ Α, ΟΥΈΦΑ Β και ΟΥΈΦΑ C, στα Χανιά.Έπίσης κάνουν γνωστό ότι, όλοι οι προπονητές , που έχουν αποτύχει στην κανονική περίοδο φοίτησης και δεν έχουν εξαντλήσει τις δύο επανεξετάσεις στο έναμάθημα, η μία επανεξέταση και στα δύο μαθήματα συγχρόνως, μπορούν να συμμετάσχουν στις επανεξετάσεις, ανεξάρτητα του χρόνου φοίτησης στην σχολή, κατά παρέκκλιση των διατάξεων που ισχύουν σήμερα.Τέλος  προκειμένου να συμπεριληφθούν οι ενδιαφερόμενοι στην διαδικασίαεπανεξέτασης, πρέπει να κατεβάσουν, από την ιστοσελίδα της ΈΠΟ (επανεξετάσεις),την έντυπη αίτηση συμμετοχής και αφού την συμπληρώσουν, να την στείλουν ηλεκτρονικά στο Email proponites   @   epo   .  gr   Τα ονόματα των δικαιούχων επανεξέτασης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Έ.Π.Ο. και οι προπονητές, μέσα σε εξ (6) ημέρες, θα πρέπει να καταβάλλουν το παράβολο επανεξέτασης.Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Έ.Π.Ο. (επανεξετάσεις) και στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων, στα τηλέφωνα 2821043400-6973321962.