ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, η επιμορφωτική εσπερίδα, που διοργάνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων.

Τα θέματα που παρουσιάσθηκαν, ήταν επίκαιρα, ουσιαστικά, ωφέλιμα και καινοτόμα.

Α. «Προετοιμασία Ερασιτεχνικής ομάδας, τοπικής  κατηγορίας», από τον αξιόλογο συνάδελφο και μέλος του Συνδέσμου μας, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο, σαν προπονητής φυσικής κατάστασης, Λεωνίδα ΠΑΠΑΔΑΚΗ και

Β. Προσωπικές εμπειρίες, αναφορές και αναλύσεις του έργου τους, στις ομάδες που διετέλεσαν προπονητές , κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2023 – 2024, των  συναδέλφων μελών μας, Παναγιώτη ΔΙΑΚΑΚΗ, Γεώργιο ΡΙΤΖΑΚΗ και Αντώνιο ΣΥΡΟΚΑΚΗ, οι ομάδες των οποίων, πρωταγωνίστησαν στο πρωτάθλημα της Αης  κατηγορίας της Ένωσής μας και κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Οι απόψεις τους, διατυπώθηκαν, μέσω ερωτήσεων που τέθηκαν από τον συνάδελφο και μέλος μας Ευάγγελο ΠΡΟΚΟ, ο οποίος κατηύθυνε και την συζήτηση.

Στο τέλος των παρουσιάσεων, έγινε διαλογική συζήτηση, με ερωτήσεις και απαντήσεις, καθώς και με τοποθετήσεις γενικά, για θέματα που απασχολούν τον χώρο μας, ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, σημαντικό κομμάτι της εσπερίδας.

Ο τρόπος αυτός δίνει το έναυσμα στην Εκτελεστική μας Επιτροπή, για περισσότερη φροντίδα στο κομμάτι της επιμόρφωσης, μέσω τέτοιων δράσεων και την όσο το δυνατόν κάλυψη των αναγκών των προπονητών μελών μας.

Η παρουσίαση του Λεωνίδα ΠΑΠΑΔΑΚΗ, θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Συνδέσμου μας.